T&C l Q&A

Terms & Conditions [T&C]
  1. Untuk Serious Buyer sahaja.
  2. Deposit diperlukan sebelum membuat sebarang tempahan . Jika anda membatalkan tempahan apabila design telah disiapkan, deposit tidak akan dipulangkan.
  3. Setiap design l artwork tidak dikenakan sebarang bayaran [jika siap printing] tetapi pertukaran hanya boleh dilakukan sebanyak 3X sahaja . Jika lebih, anda akan dikenakan bayaran yang sewajarnya . Saya menggalakkan sebelum anda membuat tempahan, sila berikan maklumat terperinci serta contoh supaya hasil kerja dipermudahkan & tidak berlaku sebarang kekeliruan.
  4. Tempahan adalah mengikut "que".
  5. Sila semak artwork dengan teliti sebelum ia dicetak . Jika terdapat sebarang kesalahan selepas artwork dicetak, tiada ganti rugi akan diberikan.
  6. Bayaran penuh perlu dibuat selepas tempahan disiapkan.
  7. Pembayaran hanya boleh dilakukan secara tunai l bank-in sahaja.
....................................................................................................................................................................
Question & Answer [Q&A]

Apakan perbezaan di antara matte laminate l gloss laminate l spot uv?

:: Matte Laminate :: Permukaan tidak berkilat . Kelihatan klasik & tampak lebih elegen .  Tekstur halus ketika memegangnya . Menjaga imej produk daripada calar dan lebih tahan lama.

:: Gloss Laminate :: Permukaan berkilat . Membuatkan warna kelihatan lebih cerah . Menjaga imej produk daripada calar dan lebih tahan lama.

:: Spot UV :: Merupakan satu lapisan kilat yang timbul pada bahagian tertentu . Ia membuatkan kad kelihatan lebih cantik.